Smøremidler til forhandlere

image 1

Enis smøremidler i høj kvalitet til personbiler, motorcykler og erhvervskøretøjer har opnået velfortjent popularitet bland forhandlere og biltjenester.

De nye Eni I-Sint, I-Ride og I-Sigma er et komplet sortiment af olieprodukter til motorer. De er fremstillet af syntetiske, halv-syntetiske og mineralske olier, der lever op til kravene og kan bruges til forskellige slags motorer under alle forhold. Produktsortimentet omfatter især smøremidler, der er designet til den seneste generation af motorer og er egnet til køretøjer, der er udstyret med dieselpartikelfiltre. Disse produkter følger den seneste udvikling på markedet og opfylder alle teknologiske krav fra personbiler, motorcykler og erhvervskøretøjer.

Ud over sortimenter af motorolie, der er væsentlige for processer på serviceværksteder, tilbyder vi også en bred vifte af gearolier, smørefedt og produkter til tilbehørsbrug, som fx antifrost, bremsevæske og kædeolier.

Hvis du er interesseret, bør du ikke tøve med at kontakte os for mere information om vores produkter og tjenester eller et tilbud.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy