Smøremidler til transport

image 1

Eni smøremidler, der er specielt designet til erhvervskøretøjer som varevogne, lastbiler og busser, der kører på diesel, tilbyder fremragende kvalitet til en overkommelig pris og opfylder alle sektorens specifikke krav.
Fra Enis forskningslaboratorier kommer et komplet sortiment af smøremidler til tunge køretøjer, der tilbyder stor effektivitet og driftssikkerhed og optimal beskyttelse af din lastbils motor.
Eni er altid opmærksom på miljøspørgsmål og har fremstillet en række banebrydende smøremidler, der ikke kun opfylder de typiske behov indenfor vejtransport, men også tilbyder større miljøvenlighed


I-Sigma sortimentet omfatter produkter med pålidelige, prøvede og testede formuleringer samt førende teknologier, der er egnet til moderne motorer med emissionsreducerende efterbehandlingssystemer af udstødningsgas.
En række smøremidler i sortimentet er blevet specielt formuleret til at give en bedre brændstoføkonomi og miljøbeskyttelse. Med i-Sigma er din motor beskyttet, selv under de mest ekstreme kørselsforhold og under alle klimatiske forhold og temperaturer.

I-Sigma smøremidler kan bruges sikkert til det af producenten anbefalede olieskiftinterval og samtidig bevare deres oprindelige ydeevne.

Support:

Altid det rigtige produkt i motoren: Hvis du bruger smøremiddelfinderen på vores hjemmeside.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy