Smøremidler til kystsejlads

image 1

Eni Marine tilbyder et komplet sortiment af produkter til skibsmotorer. Disse kan variere fra små enheder på fiskerbåde til store skibe, der sejler på mindre raffinerede brændstoffer.
Til hver sag og hvert krav foreslår Eni specifikke højtydende olier, der er specielt formuleret til at reagere på motorers stadig stigende behov, især til højeffektive enheder.

Olierne har den højtydende egenskab, der er nødvendig til meget effektivt at forebygge dannelsen af aflejringer og til at holde motorens indre dele rene. Disse egenskaber er kendetegnet ved de meget effektive dispergeringsmidler, der forhindrer, at der dannes slam inde i motoren, mens de samtidig tillader, at aflejringer, der dannes, fjernes med centrifugalpumper, hvis det er relevant. Rengøringsmidlerne forhindrer ophobning af skorper og kulstofaflejringer på stemplerne og holder stempelriller og olieringe rene, selv under vanskelige driftsforhold.

Disse egenskaber forbliver stabile, selv under lang tids brug, og sikrer dermed, at de af producenten oplyste maksimale køretider overholdes.
Måske er det en enklere forklaring, at vores olier sikrer konstant ydelse på lang sigt, men frem for alt giver de det, der er vigtigst for alle, der er ude på havet: Pålidelighed.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy