Motorcykelforhandlere / værksteder

image 1

Med en bred vifte af højtydende olier opfylder Eni den mest moderne motorcykelgenerations krav. Dette og den anerkendt høje standard af de enkelte Eni tjenesteydelser fører til skræddersyede løsninger til motorcykelforhandlere og værkstedspartnere.

Eni i-ride er udviklet i Enis forskningslaboratorium. Det er et yderst effektivt smøremiddel til motorcykler og scootere, som sikrer styrke, høj ydeevne og pålidelighed til alle motortyper.
Alle vores produkter er testet i overensstemmelse med strenge standarder, hvilket garanterer den bedste kvalitet og ydelse. (API, ACEA, JASO).

Ud over det nye motoroliesortiment tilbyder vi også en bred vifte af smøremidler, der er specielle for værksteder, fx gearolie, smørefedt, bremsevæske osv.

Support:

Altid det rigtige produkt i motoren: Hvis du bruger smøremiddelfinderen på vores hjemmeside, kan Eni i-Ride smøremidler altid trygt bruges som anbefalet af producenten.

For at vise dine kunder, at du arbejder med Enis smøremidler af høj kvalitet, står der mange marketingværktøjer til din rådighed, som fx Eni overalls, Eni flag, Eni olieskifteetiketter, Eni klistermærker, Eni oplyste skilte, Eni skærme osv. Det er endda muligt at omdanne dit værksted til et Eni mærkevareværksted.

Hvis du er interesseret i flere informationer om vores produkter, bedes du kontakte os.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy