Smøremidler til lastbilforhandlere / -værksteder

image 1

Eni smøremidler, der er specielt designet til erhvervskøretøjer som varevogne, lastbiler og busser, der kører på diesel, tilbyder fremragende kvalitet til en overkommelig pris, og opfylder alle sektorens specifikke krav. Fra Enis forskningslaboratorier kommer et komplet sortiment af smøremidler til tunge køretøjer, der tilbyder høj effektivitet og driftssikkerhed og optimal beskyttelse af din lastbils motor.

Eni er altid opmærksom på miljøspørgsmål og har produceret en række banebrydende smøremidler, der ikke kun opfylder de typiske behov indenfor vejtransport, men også tilbyder større miljøvenlighed. I-Sigma sortimentet omfatter produkter, der anvender pålidelige, prøvede og testede formuleringer samt førende teknologier, der er egnet til moderne motorer med emissionsreducerende efterbehandlingssystemer af udstødningsgas.
En række smøremidler i sortimentet er blevet specielt formuleret til at give en bedre brændstoføkonomi og miljøbeskyttelse. Med i-Sigma er din motor beskyttet under selv de mest ekstreme kørselsforhold og under alle klimatiske forhold og temperaturer.

I-Sigma smøremidler kan bruges sikkert i det af producenten anbefalede maksimale olieskiftinterval, og samtidig bevare deres oprindelige ydeevne.

Support:

Altid det rigtige produkt i motoren: Hvis du bruger smøremiddelfinderen på vores hjemmeside.

For at vise dine kunder, at du arbejder med Enis smøremidler i høj kvalitet, er der mange marketingsværktøjer til rådighed, fx Eni overalls, Eni flag, Eni olieskiftetiketter, Eni klistermærker, Eni oplyste skilte, Eni displays osv. Det er endda muligt at omdanne dit værksted til et Eni mærkevareværksted.

For flere informationer om vores produkter og tjenester eller et tilbud bedes du kontakte os.

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy