Smøremidler til bilforhandlere / værksteder

image 1

Enis smøremidler i højkvalitet til personbiler har opnået velfortjent popularitet blandt forhandlere og biltjenester

Den nye Eni i-Sint er et komplet sortiment af motorolier, herunder syntetiske, halv-syntetiske og mineralske olier, der er formuleret på baggrund af kravene til og mulighederne bag forskellige motortyper, der bruges under alle forhold. Produktsortimentet omfatter bl.a. smøremidler, der er beregnet til den nyeste generation af motorer og er egnet til køretøjer, der er udstyret med diesel-partikelfiltre. Eni i-Sint produkter følger de seneste markedstendenser og opfylder alle teknologiske krav til personbiler.

Ud over det motoroliesortiment, der er afgørende for processer på serviceværkstedet, tilbyder vi også en bred vifte af gearolier, smørefedt og produkter til tilbehørsbrug (frostbeskyttelse, bremsevæske og smøreolier til kæder).

Support:

Altid det rigtige produkt i motoren: Eni i-Sint smøremidler, som du kan finde ved hjælp af smøremiddelfinderen på vores hjemmeside, kan anvendes sikkert til det maksimale olieskiftsinterval, der anbefales af producenten.

For at vise dine kunder, at du arbejder med Enis smøremidler i høj kvalitet, er der mange værktøjer til marketing til rådighed, som fx Eni overalls, Eni flag, Eni olieskiftetiketter, Eni klistermærker, Eni oplyste skilte, Eni skærme osv. Det er endda muligt at omdanne dit værksted til et Eni mærkevareværksted.

For flere informationer om vores produkter og tjenester eller et tilbud bedes du kontakte os

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy