Juridisk meddelelse

Indhold og struktur samt tekster, billeder, grafikker, filer m.m., som er anvendt på denne hjemmeside, er underlagt ophavsretten og andre love, som beskytter intellektuel ejendomsret.
Videregivelse, ændring, kommerciel brug eller brug på andre websteder eller i andre medier er enten forbudt eller kræver udtrykkelig forudgående tilladelse fra Eni Benelux BV. Eni Benelux BV påtager sig ikke ansvar for (erstatnings)krav i forbindelse med disse websteder.
Det samme gælder også alle andre websteder, som der er henvist til via hyperlink, eller sider, der via hyperlink henviser til websteder af ENI Benelux BV´s medlemmer.
Indholdet af vores hjemmeside er blevet undersøgt og kontrolleret omhyggeligt. Vi bestræber os på løbende at opdatere og udvide informationerne på vores hjemmeside. Der kan dog ikke afgives nogen garanti for at disse informationer er fuldstændige, nøjagtige eller gyldige. Eni Benelux BV forbeholder sig endvidere retten til at ændre eller supplere de oplysninger, der er stillet til rådighed på webstedet.

Udgiver
Eni Benelux BV
Eemhavenweg 50
Postboks 9410 NL-3007 AK Rotterdam (Holland)
Tlf.: +31 (0) 102941555
Fax: +31 (0) 104294594

Kontakt
Administrerende direktør: Francois-Xavier Cals
Handelskammer: H24110080
Momsnr.: NL 001228055B01

Rättsligt meddelande    Integritetspolicy